Wat is het?

 

Verzuim Onder Controle

De digitale verzuimcoach van Verzuim Onder Controle is een online omgeving waarmee je direct kosten bespaart. De direct leidinggevende wordt leidend in verzuimbeheersing van het team, ondersteund door een eenvoudig te gebruiken omgeving.
En dat voor slechts €25 per werknemer per jaar.

Kosten besparen

Bespaar tijd
Verzuim Onder Controle bespaart (case) managers tijd door het automatiseren van diverse handelingen en formulieren die altijd voldoen aan de eisen van het UWV.

Verminder administratieve last
Verzuim Onder Controle communiceert met alle beschikbare personeelsregistratiesystemen en personeelsgegevens worden automatisch aangevuld. Hierdoor hoeven de basisgegevens voor werknemer en organisatie niet iedere keer opnieuw ingevoerd te worden. Dit bespaart enorm veel onnodige administratieve last.

Lager verzuim
Bij de huidige klanten zien we direct een daling op het verzuim. Dit is voornamelijk te verklaren doordat de tool het management begeleidt in de te nemen stappen en te stellen vragen. Bewustwording doet veel. Op het dashboard is het eenvoudig om te zien of alle acties op tijd genomen zijn.

Geen toekomstige kosten
Omdat de omgeving automatisch informeert over en begeleidt in de juiste te nemen stappen voorkom je toekomstige boetes van het UWV door het niet juist begeleiden van zieke werknemers

Overige besparingen

Directe besparing op ARBO dienst
Met de digitale verzuimcoach zet je alle stappen die nodig zijn om een goed verzuimbeleid te voeren. Inzichtelijke verzuimcijfers bieden de mogelijkheid om een actief beleid te voeren en zo het ziekteverzuim terug te dringen. De regie over het arbeidsverzuim en HR beleid in blijft eigen hand. Eventuele bedrijfsartsen of andere zaken kunnen rechtstreeks ingehuurd worden.

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten hoe je verzuimkosten en het verzuim zelf kunt verlagen?