Starten met de digitale verzuimcoach, dat is echt heel eenvoudig

Heb je eenmaal gekozen voor Verzuim Onder Controle, dan wil je snel aan de slag!
Dat is geen probleem: starten met Verzuim Onder Controle kost niet veel tijd. De doorlooptijd van de implementatie ligt rond de vier weken. En dat kost jou een investering van slechts 4 tot 8 uur van je tijd.

Wat moet je doen om snel te starten met Verzuim Onder Controle?

Standaard bedrijfsgegevens aanleveren
Met een kort intakeformulier vragen we standaard bedrijfsgegevens op zoals:
– Loonheffingsnummer
– Sectorcode
– Cao-uren

Personeelsdata aanleveren
We vragen je om een rapport met data van al het personeel te generen. Deze data heeft elk bedrijf tot zijn beschikking via het salaris- of personeelsadministratiesysteem.

Een gesprek met ons voeren
In een gesprek verifiëren we de bedrijfsgegevens en stellen we de hiërarchie vast. Dit doen we door vragen te stellen als:
– Welke leidinggevende krijgt toegang tot welke werknemers?
– Wie wordt geautoriseerd om een rol van welke collega over te nemen?
– Hoe is de rapportage opbouw?

Kick-off bijeenkomst
We configureren het systeem en geven via een kick-off uitleg aan de gebruikers. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik. Met persoonlijke aandacht wijzen we je gebruikers op de vele mogelijkheden m.b.t. Ziektewet, Wet Verbetering Poortwachter, WIA en de beleidsregels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierna kunnen we van start en gaan jij en vooral je mensen het gebruiken!

Wil jij profiteren van de vele voordelen die Verzuim Onder Controle jou te bieden heeft? Laat het ons weten, we maken graag een afspraak voor een demo, heldere uitleg en een goed gesprek.

Met vriendelijke groet,

Patrick Hendriks
Verzuim Onder Controle B.V.
tel: 06 1841 0367

Ps. dit was de laatste van de drie introductie e-mails. We zullen je op de hoogte blijven houden van nieuws over over in het algemeen en ons specifiek. We horen graag van je