Hoe werkt de digitale verzuimcoach

Dankzij de digitale verzuimcoach hebben meerdere bedrijven verzuim verlaagd en ook bijbehorende kosten zien dalen. Dat voordeel wil je toch niet aan je voorbij laten gaan?

Met de digitale verzuimcoach bespaar je op:

VERZUIM Met gebruik van de digitale verzuimcoach daalt verzuim direct, dat blijkt bij onze tevreden klanten. Hoe dat kan? Omdat Verzuim Onder Controle meer biedt dan een tool alleen. Het begeleidt de leidinggevende in de te nemen stappen en te stellen vragen. Verzuim Onder Controle creëert bewustwording, en dat is essentieel.

TIJD: De digitale verzuimcoach automatiseert handelingen en formulieren die altijd voldoen aan de eisen van het UWV. Dat scheelt veel kostbare tijd, die nu effectief voor jouw onderneming kan worden ingezet.

ADMINISTRATIE: De digitale verzuimcoach communiceert met alle beschikbare personeelsregistratiesystemen en vult vanuit daar haar data automatisch aan. Dat betekent dat de basisgegevens voor werknemer en organisatie niet iedere keer opnieuw hoeven worden ingevoerd. Een enorme besparing van onnodige administratieve last.

ARBO KOSTEN: Een Arbodienstverlener wordt standaard ingeschakeld, terwijl dat niet per se nodig is. Een organisatie bespaart duizenden euro’s door de hulp van de Arbodienst alleen in te roepen wanneer dat noodzakelijk is. U kunt er voor kiezen om het contract met de ARBO dienst stop te zetten.

LANGE TERMIJN SANCTIES
De gevolgen van onvoldoende of slecht verzuimbeheer kunnen leiden tot Loonsancties van het UWV en een hoger percentage in de gedifferentieerde premie van de belastingdienst.
Ieder van deze kan tientallen procentpunten van de loonkosten bepalen en daarmee een enorme onnodige kosten post zijn. Met de digitale verzuimcoach en Verzuim Onder Controle realiseer je deze besparingen eenvoudig.

Graag maken we een afspraak met je om te spreken over besparingen die bij jou mogelijk zijn.
Bel of mail ons

Bekijk hier de video met uitleg over Verzuim Onder Controle

Met vriendelijke groet,

Patrick Hendriks
Verzuim Onder Controle B.V.
tel: 06 1841 0367

>> De belangrijkste punten van de digitale verzuimcoach