De belangrijkste punten van de digitale verzuimcoach

In het vorige bericht las je over een aantal van de (belangrijkste) voordelen die ook jij kunt behalen door te starten met de digitale verzuimcoach.

Hoe kan dat dan
Met de digitale verzuimcoach bied je jouw managers een praktische omgeving waarin
• Ziekmeldingen worden gedaan
• Vervolgafspraken worden gepland
• Nog veel meer, lees verder
• Én je voldoet aan de regelgeving van UWV

Eenvoudig, helder en overzichtelijk: iedere leidinggevende van ieder niveau kan ermee werken.

JE MANAGERS ZIJN IN CONTROL WAARDOOR VERZUIM DAALT
Je gaat hiermee niet alleen overbodige bureaucratie te lijf, je werkt met aandacht en dialoog aan het welzijn en resultaat van je medewerkers en het team. De digitale verzuimcoach creëert bewustwording bij leidinggevenden en zet hen aan tot acties.

Daardoor daalt het verzuimpercentage van organisaties fors, dat zien we terug bij onze klanten. Dat kan oplopen tot een besparing op verzuim van wel 50%, zoals één van onze eerste klanten mocht ervaren!

JUISTE DOSSIEROPBOUW
De digitale verzuimcoach begeleidt je leidinggevenden en HR om altijd en op het juiste moment de juiste stappen te zetten. Hierdoor voldoet je dossier aan de actuele eisen.
Worden de juiste stappen niet gezet door de leidinggevende of HR, dan zie jij dat eenvoudig in één oogopslag en kun je direct handelen om toekomstige schades te voorkomen.

TIJD EN AANDACHTBESPARING
Ondanks dat verzuim veel aandacht verdient, kost het veel tijd en moeite om de processen in de gaten te houden. De digitale verzuimcoach leidt je team door de juiste stappen heen op de juiste momenten.
Dit bespaart tijd, administratie en ook verloren aandacht (oh ja, ik moet dit nog doen). Een mooie bijkomstigheid is dat de omgeving de leidinggevende herinnert om aandacht te geven aan de zieke medewerker.
En jij hebt altijd overzicht, in een oogopslag.

Graag maken we een afspraak met je om te spreken over besparingen die bij jou mogelijk zijn.
Bel of mail ons

Met vriendelijke groet,

Patrick Hendriks
Verzuim Onder Controle B.V.
tel: 06 1841 0367

>> Starten met de digitale verzuimcoach